Golota 8 Napisano 16 Lipca 2019 Witam mam pytanie czy ktoś stosował Asahi SL i może podzielić się opinią ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 16 Lipca 2019 Ja kiedyś stosowałem jak popaliłem młode roślinki nawozem, zauważyłem że szybciej dochodziły do siebie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 16 Lipca 2019 Roślinka dostała kopa jak ją pryskałem Asahi widać było po liściach ostro stały dęba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 16 Lipca 2019 a ile ją razy pryskałeś Filozof ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 16 Lipca 2019 Z tego co pamiętam 3 razy w fazie wzrostu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 16 Lipca 2019 a można na kwitnienie też stosować asahi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 16 Lipca 2019 Ponoć można ale raczej ludzie nie stosują na kwitnieniu, chodzą pogłoski że może roślinka się hermić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szybki 11 Napisano 16 Lipca 2019 z tym hermieniem to raczej różnie bywa niektórzy pryskali na flo i nic się nie działo roślina nie wykazywała żadnych oznak hermienia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MGR Anubis 15 Napisano 24 Stycznia 2021 Stosowalem nie widziałem problemów na out w na początku wzrostu widać było że rośliny aż chciały iść do góry. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nefryt 16 Napisano 21 Kwietnia Czyli warto zastosować stymulator wzrostu np. Asahi Sl po przesadzeniu automata z doniczki do gleby ? (W momencie przesadzenia będzie miał 40 dni, odmiana Lemonade Purple i Purple Kush) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 21 Kwietnia 8 minut temu, Nefryt napisał: Czyli warto zastosować stymulator wzrostu np. Asahi Sl po przesadzeniu automata z doniczki do gleby ? (W momencie przesadzenia będzie miał 40 dni, odmiana Lemonade Purple i Purple Kush) Warto ale bardzo ostrożnie, jest bardzo mocny. Nie pamiętam czy do gleby, ale na pewno robiłem oprysk. Zniszczyłem tym roślinę,ale dosłownie z niej spływało. Mój pierwszy out, łezka w oku się kręci;) jak są kwiaty to już się nie powinno stosować. Nie tylko do wzrostu ale np podczas przesadzania roślin, cięć czy ogólnie treningu hst, tam jest pełno hormonów stresu i wzrostu. Ale naprawdę mocny więc uwaga 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach