Tester 1,407 Napisano 15 Lipca 2019 Policjanci w Lublinie przechwycili 40kg marihuany zatrzymali dwie osoby więcej: https://www.dziennikwschodni.pl/lublin/policjanci-z-lublina-przechwycili-ogromna-ilosc-marihuany-jest-warta-2-mln-zl,n,1000246671.html @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 15 Lipca 2019 o kur 40 kg to ładną musieli mieć plantacje pewnie indoor @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 15 Lipca 2019 na bank ktoś ich sprzedał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 24 Lipca 2019 tyle towaru pójdzie się walić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 24 Lipca 2019 pieski się podzielą i sprzedadzą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 24 Lipca 2019 mieszkałem w Lublinie fajne miasto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 24 Lipca 2019 psy się musiały cieszyć jak trafili na taką ilość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 24 Lipca 2019 sprzedawczyki jakieś musiały ich strzelić bo skąd by wiedzieli że w tych samochodach jest zielsko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan BMW 11 Napisano 24 Lipca 2019 @Kibic wiadomo teraz pewnie prorok zaproponuje im współpracę i po pół roku mogą wyskoczyć jeśli sprzedadzą wspólników @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 24 Lipca 2019 @Fan BMW mam ziomka w lublinie to będe wiedział bo ich zna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 24 Lipca 2019 40 kg starczyło by mi na jakieś 40 lat jarania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 24 Lipca 2019 kto ich sprzedał przyznać się he he a tak poważnie to szkoda gadać zwykła roślinka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 24 Lipca 2019 zamiast ścigać prawdziwych gangsterów to łapią z ziołem dobrych ludzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach