Alexudus 1 Napisano 28 Marca 2021 Siema sytuacja wyglądała tak, że na imprezie lekko wstawieni wyszliśmy na dwór i postanowiliśmy zajarać (robiłem to po raz drugi). Wiem że nie powinienem tego mieszać z alkoholem ale stało sie. Wziąłem trzy duże buchy z jointa i pare minut później dostałem najdziwniejszej fazy w moim życiu, myslałem że śnię, panikowałem serce biło mi niesamowicie szybko, doznałem totalnej paranoi nie wiedziałem co mam robić. Urwał mi sie film i obudzilem się po kilku godzinach cały zarzygany i było wszystko git do następnego dnia kiedy serce znowu zaczęło mi bić jakbym się czegoś bał pomimo że nie wiem czego, doznałem lęków które nie chcą minąć. Srasznie sie boje i nie wiem co robić, ktos z was był w podobnym stanie i ile może to potrwać czy moze lepszym rozwiązaniem bedzie pojechanie do szpitala chociaz mam 16 lat. Zioło raczej było dobre ponieważ na moich 3 kolegow zadzialalo normalnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 28 Marca 2021 Radzę ci zostawić zioło jeszcze na przynajmniej kilka lat. Co do szpitala. To nie idź nigdzie, bo zamiast pomocy dostaniesz jedynie problemy z prawem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alexudus 1 Napisano 28 Marca 2021 @fxxx1337 a wiesz ile może jeszcze potrwać to dziwne samopoczucie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 28 Marca 2021 @Alexudus a ile to już trwa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alexudus 1 Napisano 28 Marca 2021 @fxxx1337 teraz już drugi dzień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 28 Marca 2021 @Alexudus no to ci minie zaraz. Nie panikuj i bedzie dobrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alexudus 1 Napisano 28 Marca 2021 @fxxx1337 Dzieki za odpowiedź 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Marca 2021 Przecież nie ma imprez bo jest koronawirus xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 28 Marca 2021 @Alexudus może to dopalacz był @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alexudus 1 Napisano 28 Marca 2021 @Szym na kolegów zadziało normalnie wiec czy to możliwe? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 28 Marca 2021 @Alexudus możliwe każdy różnie może reagować na różne specyfiki, najlepiej według mnie zacząć od jakiejś rośliny z genami sativy, ona ma działanie bardziej energetyzujące, pobudzające i może takie odmiany są dla Ciebie przeznaczone @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 28 Marca 2021 wątpie że jakiś dop jak na innych zadziałało normalnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach