Dzielnicowy 158 Napisano 15 Kwietnia 2021 @ObeMoon to jak najszybciej zaprzestan bo będzie zaraz za późno i będziesz musiał flushowac a to będzie równać się z katastrofa. To ze teraz nie widać to nic nie znaczy mogą się pojawić nawet nie wiadomo kiedy. Lej sama wodę krzak wyglada bardzo zdrowo nie popsuj go bo cię mandat wypisze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ObeMoon 12 Napisano 15 Kwietnia 2021 @Dzielnicowy hahaha 😂😂 luzik arbuzik postaram się nie zepsuć 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 15 Kwietnia 2021 @ObeMoon nie zawsze rozpiska się sprawdza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ObeMoon 12 Napisano 16 Kwietnia 2021 @Szym co prawda to prawda, każdy plant jest inny, zacznę stosować odżywki w momencie jak pokaże pierwsze braki 💪🏼 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ObeMoon 12 Napisano 9 Maja 2021 Lecimy dalej, minął prawie miesiąc od ostatniej wizyty tutaj tak wiec trochę się zmieniło. temperatura około 20-22C wilgotnosc w granicach 50% panienki sobie jakos radzą a wyglada to następująco: 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Maja 2021 Czyli w takim boxie (40x40 + 35W) jednocześnie można hodować 4 roślinki tylko że w odstępach czasowych ich wzrostu tak? Mają wystarczającą ilość światła? Pozdrowienia przy okazji, bardzo ładne roślinki 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 21 Maja 2021 9 godzin temu, mleczyk napisał: Czyli w takim boxie (40x40 + 35W) jednocześnie można hodować 4 roślinki tylko że w odstępach czasowych ich wzrostu tak? Mają wystarczającą ilość światła? o co 4 upychać roślinki jak jedna wystarczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ObeMoon 12 Napisano 21 Maja 2021 (edytowane) @mleczyk ja mam w boxie 50x50 trzy panny a dokładnie te: lampa jest dużo mocniejsza niż 35W Niestety nie pamietam już specyfikacji W drugim boxie 40x40 siedzi ledam 35W i tam jest jedna sezonowka i ledwo się mieści tak ją wyjebalo 😂 @Andi dokładnie, jedna porządna to wystarczająco, ja musiałem w tym 50x50 zrobić dwa karły bo inaczej bym tego nie upchał 💪🏼 Edytowane 21 Maja 2021 przez ObeMoon @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Maja 2021 @ObeMoon oki, dzięki za wyjaśnienie! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach