Kozak 38 Napisano 13 Lipca 2019 Jestem Kozak he he grzyb mam nadzieję że lubicie grzyby. Uprawą zajmuje się kilku miesięcy, dużo się uczę z tego forum, pozdrawiam was rolnicy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 13 Lipca 2019 Witaj zapraszamy do udzielania się @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 13 Lipca 2019 Witamy witamy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 13 Lipca 2019 Cześć mam nadzieję że będziemy sobie pomagać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szybki 11 Napisano 13 Lipca 2019 witaj wśród fanów jarania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 13 Lipca 2019 Cześć ziomek każdy jakoś zaczynał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 13 Lipca 2019 cześć i zapraszamy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 13 Lipca 2019 Witaj cześć byku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach