Patrick 22 Napisano 13 Lipca 2019 No witam i ja również siedzę w Szwajcarii zajmuje się uprawą od roku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 13 Lipca 2019 no cześć cześć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 13 Lipca 2019 siemano ziombel @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 13 Lipca 2019 witam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 13 Lipca 2019 witaj na forum mamy nadzieję że dobrze się będziesz bawił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 13 Lipca 2019 siemanko mistrzu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 13 Lipca 2019 cześć dobrze cię widzieć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 13 Lipca 2019 siemka ziomeczek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan BMW 11 Napisano 13 Lipca 2019 witaj na forum i tylko nie spamuj he he @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 13 Lipca 2019 hejka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szybki 11 Napisano 13 Lipca 2019 witamy i zapraszam do dzielenia się wiedzą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Na^JointowYm^Kacu 0 Napisano 2 Sierpnia 2019 Witam wiem że chyba nie ten dział ale mam pytanko ? czy z rośliny mokrej 48g może się stać się suchej 8g ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 2 Sierpnia 2019 @Na^JointowYm^Kacu no działy to kompletnie nie te, ale tak może tak się stać dużo lżejszy towar suchy jest od mokrego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach