ShadowShaman 2 Napisano 14 Marca 2021 Siemanko, Jak wysokie są wasze sezonówki i automaty po lst? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 14 Marca 2021 @ShadowShaman na outdoorze to i 1,5 metra sezonówki, na indoor 20-30cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShadowShaman 2 Napisano 16 Marca 2021 Mam pare sezonówek Purple punch. Na stronie producenta jest napisane że na outdoorze do 1,5 metra. Jak zrobię lst to bedzie mniejsza. Ktoś wie może ile maksymalnie mogę ja "po miejszyć" dzięki lst? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mamasita 1 Napisano 16 Marca 2021 30 minut temu, ShadowShaman napisał: Mam pare sezonówek Purple punch. Na stronie producenta jest napisane że na outdoorze do 1,5 metra. Jak zrobię lst to bedzie mniejsza. Ktoś wie może ile maksymalnie mogę ja "po miejszyć" dzięki Tak naprawdę to zależy tylko od Ciebie możesz ją naginać i trzymać do wysokości jaka Ci pasuje😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShadowShaman 2 Napisano 17 Marca 2021 @Mamasita Dzięki za odpowiedź @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach