Szym 866 Napisano 10 Lipca 2019 Głupie pytanie ale jak nabijać? mam towar, ciągle zioło przelatuje przez fifkę i robię "komete" @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 10 Lipca 2019 @Szym normalnie nabijasz lufkę nie za luźno żeby towar nie przelatywał i nie za mocno bo nie będzie się dało ciągnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 10 Lipca 2019 Zrób sobie filterek najwyżej i wsadź do fifki na końcu wtedy nie zrobisz komety, ja tak robię jak mam towar w miale i jest ok 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 10 Lipca 2019 @Podróżnik o dobry pomysł z tym filterkiem trzeba będzie spróbować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 19 Lipca 2019 niejeden doświadczony typ łapał komete he he @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 21 Lipca 2019 ja tam wole palić jointy niż z lufki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 21 Lipca 2019 @Andi też wole jointy ale nie zawsze jest tyle materiału na jointa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach