Bakaczek90 0 Napisano 11 Marca 2021 Siemka W moje ręce wpadł growbox marki Nicebox wymiary to 60cmx60cmx30cm . Mam problem z doborem taniego i dobrego oświetlenia dla mojej roślinki Typu Automat. Szukam oświetlenia taniego oraz gotowego do wkrecenia w gwint nie chce się bawić w zasilacze itp... Moje pytanie brzmi również czy w tym growboxie zmieszcze dwie roślinki czy jednak jedna to max?? oraz polecacie mi sprawdzone nawozy odżywki I jakaś odmianę automatyczną która nie sprawiła by mi problemu jako początkujący. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 11 Marca 2021 @Bakaczek90 wszystkie podobnie się uprawia automaty, jak wolisz kanapowca to bierz z genami indica, jak energetyka to sativa dwie spokojnie zmieścisz a nawet 3 + jakiś sprzęt dodatkowy 13 minut temu, Bakaczek90 napisał: W moje ręce wpadł growbox marki Nicebox wymiary to 60cmx60cmx30cm . Mam problem z doborem taniego i dobrego oświetlenia dla mojej roślinki Typu Automat. Szukam oświetlenia taniego oraz gotowego do wkrecenia w gwint nie chce się bawić w zasilacze itp... a ile masz kasy na oświetlenie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dany 2 Napisano 13 Marca 2021 Ja mam boxa podobnego do twojego, tylko ze wyższy, narazie mam dwie roślinki ale na następna uprawę chce wcisnąć cztery automaty. Duża donica 18 litrów i ładnie się w miesiąc rozrosły. wieksza donica, większy plon, więcej miejsca na korzenie, większe krzaki Polecam oświetlenie Phlizon 2020 Newest 1000W Startowałem na HPS 600 ale w środku był piekarnik, teraz maja światło LED, jest optymalna temperatura i wilgotności. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach