Szym 866 Napisano 26 Marca 2021 3 godziny temu, początkujący napisał: siema to znowu ja z kolejnymi pytaniami nada sie ta ziemia do wymieszania z gotowa? jak dasz więcej kupnej to tak i dolomit @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 26 Marca 2021 @Szym a jak bym dał tylko kupnej canna Terra profesional to bym nie musiał kupować dolomitu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Marca 2021 @początkujący musiał byś w takiej glebie też pH może się skopać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 31 Marca 2021 Taki plotek dzisiaj zrobiłem :) bedzie git na zwierzyny czy przejdą przez to? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 31 Marca 2021 @początkujący może nie przejdą jak zauważą przeszkodę, anti bissan jeszcze można zastosować 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 1 Kwietnia 2021 a wystarczy mi z biobizza try pack 250ml na 4 automaty i na 3 polauto? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiek 0 Napisano 12 Lipca 2021 Ja sypie anty-dzikiem i muszę przyznać, że efekt był natychmiastowy. Dzień po zasadzeniu były dziki- na szczęście nic nie zniszczyły. Dzień później pospałem i od tamtej pory jedyne co było na spocie to ja i borsuk nocą 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach