Szybki 11 Napisano 9 Lipca 2019 Witam mam pytanie warto dodać do ziemi sklepowej dodatkowo torf kokosowy ? pomoże to coś roślinie? zwiększy plony ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 426 Napisano 9 Lipca 2019 @Szybki a co miało by pomóc? i zwiększyć plon? raczej zaszkodzi niż pomoże, daj dobrą mieszankę gleby i to wystarczy do tego nawozy dobre @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 9 Lipca 2019 zgadza się dobra mieszanka zwykłej ziemi i nie bawić się z kokosem na outdoorze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szybki 11 Napisano 9 Lipca 2019 dobra przekonaliście mnie, dobrze że moje automaty mają 3 tygodnie trzymane pod lampą, zdążą dojść ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 9 Lipca 2019 @Szybki spokojnie jak mają 3 tygodnie, mają jeszcze czas @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HydroMan 3 Napisano 20 Marca 2022 troche odgrzeje temat 😄 probowaliscie z kokosem na outdoorze ? do kupienia sa takie klocki/cegly z kokosa, wydaje sie to bardzo poreczne i wygodne w porownaniu z tachaniem workow na spota @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 426 Napisano 21 Marca 2022 @HydroMan musiał byś je nawozić cały czas lepiej ziemie zastosować na oucie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach