karolskc 1 Napisano 7 Marca 2021 witam ponownie panowie i jak sadzicie nawoz tylko planton k ile jeszcze mniej wiecej do scinki ? bo nie wiem czy sie zmiesci chodzi mi o to czy bedzie jeszcze rosla do gory czy juz tylko puchla ? prosze o pomoc co poprawic co zrobic piszcie bo ja zielony:) poczatkujacy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 7 Marca 2021 @karolskc nic jej nie lej, urosnąć może jeszcze, dopiero zaczeła kwitnąc więc nie wiem ile jeszcze z 7 tygodni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karolskc 1 Napisano 7 Marca 2021 (edytowane) . Edytowane 7 Marca 2021 przez karolskc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 7 Marca 2021 18 minut temu, Szym napisał: @karolskc nic jej nie lej, urosnąć może jeszcze, dopiero zaczeła kwitnąc więc nie wiem ile jeszcze z 7 tygodni dokładnie, długa wędrówka jeszcze przed tobą ale wygląda na fajnie rozwiniętą, jak ci pójdzie w górę i będzie brzkowało miejsca to będziesz musiał łamać i tyle poczytaj tu 18 minut temu, Szym napisał: @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karolskc 1 Napisano 7 Marca 2021 niektore juz tak robilem szczyty:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach