PiesPolicjanta 0 Posted March 7 Sadził ktoś z was już typowo medyki na bóle brzucha/karku, aby pomogło Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szym 509 Posted March 7 @PiesPolicjanta ktoś pewnie sadził, a z brzuchem co jest to może doradze bo mam pewną wiedze Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
PiesPolicjanta 0 Posted March 7 Powiem tak pewna bliska mi osoba miala kilka operacji jelit itp. I raz na jakis czas jak za duzo czegos zje to bol jest niemilosierny Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
konopny_janusz 94 Posted Thursday at 09:05 AM (edited) może wzdęcia, ja mam tak że gromadzą się gazy w żołądku i momentami ból jest przejebany, nie do wytrzymania, dobrze że mam to rzadko miałem 3 razy gastroskopię i za każdym razem zapalenie błony śluzowej żołądka + opuszki dwunastnicy Podobno wystarczy zmienić dietę.. ja biorę inhibitory pompy protonowej rano i wieczorem po 20 mg do tego Lactostad (dosyć drogi) w buteleczkach od czasu do czasu rano na czczo albo po większym posiłku, ale tylko raz dziennie no i staram się w ogóle nie jeść smażonych rzeczy i nie pić pepsi od której kiedyś byłem uzależniony 🙂 Ale skoro piszesz że po kilku operacjach to te jelita muszą być po niezłych przejściach, może coś skopali podczas operacji? Edited Thursday at 09:10 AM by konopny_janusz Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites