PiesPolicjanta 6 Napisano 7 Marca 2021 Mam do was bardzo ważne pytanko. Jaka jest szansa ze na spocie zakielkuje nasionko bo troszke przypal niesc kilka razy po kilka dziewczyn na spota @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 7 Marca 2021 @PiesPolicjanta no jest szansa, ale lepiej wykiełkować chociaż w domu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiesPolicjanta 6 Napisano 7 Marca 2021 @Tester myślałem nad ewentualnością że kilka uda mi się przetransportować, a resztę na miejscu bede kombinował. Bo jednak taki survival rowerowy moze sie zle zakonczyc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 7 Marca 2021 ja przewoziłem rowerem w plecaku 3 roślinki 2 tygodniowe 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 16 Marca 2021 Bierzesz karton rower montujesz i zapierdalasz bez zatrzymywania się 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach