darkakoparka 1 Napisano 4 Marca 2021 Pierwsze pytanie na conajmniej jaka wysokość musi wisieć lampa led od szczytów? Mój box mierzy około 1,20m. Biorąc pod uwagę ze mam w planach lst to czy wystarczy? Jesli wystarczy to czy kupię coś sensownego do 300zl do box 0,25m2? I czy w ogóle opłaca się dla dwóch pań? Czy różnica byłaby duża w porównaniu jakby rosły pod CFL 300W? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Marca 2021 @darkakoparka Wysokość w pełni wystarczalna przy odpowiedniej niskiej , lub średniej odmianie konopi i treningowi lst, lub scrog. Do 300 zł najlepszym rozwiązaniem na tą powierzchnie będzie panel od Ledam. Cena 274 zł, tutaj link: https://ledam.pl/product/panel-cree-cxa2520-grow-led-60w @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkakoparka 1 Napisano 8 Marca 2021 60w wydaje mi się trochę mało. Będę chyba sama składać panel led. Co sądzicie o 4x led cob 20w full spectrum? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach