Qwenix 8 Napisano 3 Marca 2021 Cześć mam pytanie roślinki mają 9 dni i chciałbym się zapytać czy nawóz planton k nadaje się już do nawożenia dodam że to automat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 3 Marca 2021 @Qwenix on na kwitnienie jest, nie myśl o nawozach na razie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qwenix 8 Napisano 3 Marca 2021 3 minutes ago, Szym said: @Qwenix on na kwitnienie jest, nie myśl o nawozach na razie A kiedy zacząć nawozić wogule @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 3 Marca 2021 @Qwenix nic Ci nie da nawożenie jak warunków nie masz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qwenix 8 Napisano 3 Marca 2021 3 minutes ago, Tester said: @Qwenix nic Ci nie da nawożenie jak warunków nie masz ale ja już mam lampe i inne 3 minutes ago, Tester said: @Qwenix nic Ci nie da nawożenie jak warunków nie masz tylko się spytałem kiedy zacząć ją nawozić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 3 Marca 2021 23 minuty temu, Qwenix napisał: tylko się spytałem kiedy zacząć ją nawozić jak podrośnie, po liściach będzie wiadomo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qwenix 8 Napisano 3 Marca 2021 Just now, Tester said: jak podrośnie, po liściach będzie wiadomo dzk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 3 Marca 2021 @Qwenix ja jestem teraz na flo i dopiero zaczynam nawozić długa droga przed Toba do pierwszego karmienia jak masz dobrą glebę oczywiście. To tak z mojego małego doświadczenia 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qwenix 8 Napisano 3 Marca 2021 1 hour ago, lamasky said: @Qwenix ja jestem teraz na flo i dopiero zaczynam nawozić długa droga przed Toba do pierwszego karmienia jak masz dobrą glebę oczywiście. To tak z mojego małego doświadczenia 😉 A stosować nawóz na wzrost @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 3 Marca 2021 @Qwenix ostatnio dostałem rade by na początek dac cos na korzenie ale nie w pierwszych dniach.By dac nawóz na wege to musisz obserwować panne jak.sie rozwija i czy jej brakuje czegoś, jak masz.dobra ziemie to się nie spiesz bo mozesz.ja.skrzywdzic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qwenix 8 Napisano 3 Marca 2021 5 minutes ago, lamasky said: @Qwenix ostatnio dostałem rade by na początek dac cos na korzenie ale nie w pierwszych dniach.By dac nawóz na wege to musisz obserwować panne jak.sie rozwija i czy jej brakuje czegoś, jak masz.dobra ziemie to się nie spiesz bo mozesz.ja.skrzywdzic Jutro panny mają 10 dni dać na rozwój korzeni coś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 3 Marca 2021 @Qwenix nie, jak już to stymulator korzeni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qwenix 8 Napisano 3 Marca 2021 Just now, fxxx1337 said: @Qwenix nie, jak już to stymulator korzeni Okej dzk 1 minute ago, fxxx1337 said: @Qwenix nie, jak już to stymulator korzeni A polecisz coś 8 minutes ago, fxxx1337 said: @Qwenix nie, jak już to stymulator korzeni Z tego co czytam to narazie chyba nie będę musiał stosować nawozów na wege bo mojej ziemi jest azofoska coś piszą że to jest na wzrost ale nie jestem pewien więc zapytam się was @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 3 Marca 2021 @Qwenix możesz dac power roots albo jakiś inny stymulator, jaka masz pasze na cykl? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qwenix 8 Napisano 3 Marca 2021 13 minutes ago, lamasky said: @Qwenix możesz dac power roots albo jakiś inny stymulator, jaka masz pasze na cykl? A wiesz na oko kiedy ja przesadzić 22 minutes ago, lamasky said: @Qwenix możesz dac power roots albo jakiś inny stymulator, jaka masz pasze na cykl? Jest też jakiś sposób aby nci nie zrobić roślinie np rozciąć doniczke @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 3 Marca 2021 (edytowane) Przed przesadzeniem podlej ziemie by się nie rozsypała. Wczesnie przygotuj sobie donice z ziemia najlepiej ta sama. Doniczke z kwiatkiem odwroc dnem.do góry przytrzymując między palcami panne w miejscu gdzie wchodzi w ziemie i gotowe, wsadzasz.do.wiekszej obsypujesz i tyle. Nie musisz po przesadzeniy podlewać od razu bo będzie miała mokro. Edytowane 3 Marca 2021 przez lamasky @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Marca 2021 @Qwenix Pokaż, jak wygląda twój box z zamontowanym oświetleniem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qwenix 8 Napisano 4 Marca 2021 7 hours ago, Zielone krainy said: @Qwenix Pokaż, jak wygląda twój box z zamontowanym oświetleniem. znaczy lampa dopiero lada moment przyjdzie a tak to mam oblepioną szafę kocem oraz postaram sie zrobić tą wentylacje oraz zawieszenie zrobię na tą lampe co mi dałeś te ledam czy jakoś tak wyśle foto jak zamontuje i mi powiesz czy wszystko dobrze zrobiłem okej Just now, Qwenix said: znaczy lampa dopiero lada moment przyjdzie a tak to mam oblepioną szafę kocem oraz postaram sie zrobić tą wentylacje oraz zawieszenie zrobię na tą lampe co mi dałeś te ledam czy jakoś tak wyśle foto jak zamontuje i mi powiesz czy wszystko dobrze zrobiłem okej myśle że roślina wytrzyma z 5 dni i nie opadnie raczej nie 8 hours ago, Zielone krainy said: @Qwenix Pokaż, jak wygląda twój box z zamontowanym oświetleniem. wiem że szafa ma wymiary 144 x 43 styknie na 2 roślinki 8 hours ago, Zielone krainy said: @Qwenix Pokaż, jak wygląda twój box z zamontowanym oświetleniem. chyba nie ledam zamówiłem pokaże ci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Marca 2021 @Qwenix No ok , im dłużej roślina będzie przebywała w nieodpowiednich warunkach tym mniejsza szansa, że coś z niej będzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach