BadDix 1 Napisano 1 Marca 2021 Witam , jestem nowy na forum i nie mogłem odgrzebać informacji które mnie ciekawią wiec pytam : Czy ktoś używa lub używał tych Paneli i mogę otrzymać jakieś sugestie czy mają one sens Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 1 Marca 2021 @BadDix dobry ponoć panel, zamiennik hps 600W @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BadDix 1 Napisano 2 Marca 2021 No właśnie bardzo mocno nad nim myślę , ale poczekam jeszcze na wypowiedzi większego grona osób @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wingu 0 Napisano 6 Marca 2021 No wsumie to i ja na dzień dzisiejszy zamówiłem juz 6 podwójnych tak że będzie się działo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BadDix 1 Napisano 11 Marca 2021 W dniu 06/03/2021 o 16:57, Wingu napisał: No wsumie to i ja na dzień dzisiejszy zamówiłem juz 6 podwójnych tak że będzie się działo chiny ? czy coś gdzieś bliżej ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 28 Kwietnia 2021 @BadDix podaj wymiary boxa albo sprawdź pokrycie jakie ma ten panel No i sprzawdz ile musi być panel od rośliny ja tez myslalem ze znalazłem leda a tu muka 60cm nad roślina a box ma 100cm😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach