Piotr111111 192 Napisano 27 Lutego 2021 Palił ktoś fast eddy automatic jak klepię ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Lutego 2021 @Piotr111111 nie paliłem a to odmiana medyczna ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 27 Lutego 2021 @Szym tak to odmiana medyczna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tezeusz 7 Napisano 14 Października Odkopię temat bo bardzo lubię tę odmianę, wapowałem i bardzo lubię do niego wracać, na mnie działa bardzo relaksująco, i można powiedziedzieć że delikatnie klepie, nie wiem jak przy spalaniu bo używam tylko waporyzatorów. Często mówiłem przy wyjściu z domu że biorę eddiego i idziemy do lasu 😄 po trzech godzinach zauważałem że nogi zaczynają boleć bo trochę za daleko zaszedłem, idealny do szwędania się lub legnięcia ze słuchawkami na uszach. Jak zobaczyłem to pytanie to aż zatęskniłem 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach