K00talong 0 Napisano 27 Lutego 2021 Siemka, tak wyglada krzaczek ak27 auto. cos z nim nie tak czy mi się wydaje? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Lutego 2021 @K00talong lol jak on sachare ma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
K00talong 0 Napisano 27 Lutego 2021 @Szym dziwne bo podlewam mocno dookoła malucha i cała ziemie po trochu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Lutego 2021 ziemia jest wilgotna ? wydaje się na suche, jake masz temperature, wilgotność, wentylacje masz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
K00talong 0 Napisano 27 Lutego 2021 Temp zmienna okolice 25-28° wilgotnosc 40-70 wentylacje mam jeden mały wiatrak na dole, jeden średni mieszający i górny do filtra @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Lutego 2021 @K00talong podlej tam ponad litre wody @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
K00talong 0 Napisano 27 Lutego 2021 Ja mam taki jakby spray. Lepiej tym czy normalnie z butli lac? A tak poza topiciem to trening jest zrobiony ok? Bo nie wiem czy rozumiem do końca co i jak haha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Lutego 2021 jakoś dziwnie te liście połapałeś, weź ją najpierw doprowadź do porządku, normalnie podlej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
K00talong 0 Napisano 27 Lutego 2021 Zrobione szefie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach