Qwenix 8 Napisano 27 Lutego 2021 Cześć ogólnie przepraszam za moją głupote ale chciałbym się was zapytać czy taka lampa może chociaż doświetlać rośline na parapecie dajcie znać bo w czerwcu kupie ledy oraz koc ratunkowy i chciałbym się też zapytać jak mam dać te wiatraki w szafie jeśli nie ma możlwości nic wiercenia w szafie prosiłbym o odpowiedz o te doświetlanie z góry dziękuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 864 Napisano 27 Lutego 2021 @Qwenix nile rób fuszerki badyl ci wyrośnie i tyle, to jak chcesz wentylację zrobić bez wiercenia, poczekaj może na outa jak nie masz warunków @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qwenix 8 Napisano 27 Lutego 2021 9 minutes ago, Szym said: @Qwenix nile rób fuszerki badyl ci wyrośnie i tyle, to jak chcesz wentylację zrobić bez wiercenia, poczekaj może na outa jak nie masz warunków no okej ale zasadziłem 3 parapetówki i git wyglądają mają 5 dni wiem że badyl ale coś napewno wyrośnie jakieś pare gram a mam 6 nasionek na outdoor tylko mogę odrazu czy mogę miesiąc na parapecie przez maj trzymać i w czerwcu dać bo to automat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 864 Napisano 27 Lutego 2021 @Qwenix możesz wszystko, ale jak za mało światła będzie to roślina nie rozwinie się tak jak powinna, nie ma sensu trzymać na parapecie jak można na outa dać na pełne słońce szczególnie że to automaty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qwenix 8 Napisano 27 Lutego 2021 Just now, Szym said: @Qwenix możesz wszystko, ale jak za mało światła będzie to roślina nie rozwinie się tak jak powinna, nie ma sensu trzymać na parapecie jak można na outa dać na pełne słońce szczególnie że to automaty ale chyba teraz właśnie nie mogę bo wiesz pogoda 1 minute ago, Szym said: @Qwenix możesz wszystko, ale jak za mało światła będzie to roślina nie rozwinie się tak jak powinna, nie ma sensu trzymać na parapecie jak można na outa dać na pełne słońce szczególnie że to automaty a światła jest od 7 do 17 u mnie słońce więc raczej dobrze z 12 godzin @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach