Duszek 14 Napisano 26 Lutego 2021 Ogółem ta pani przeżyla około miesiąc bez wody i jak na to co przeżyla to i tak dobrze wygląda moim zdaniem. Może wy coś poradzicie żeby lepiej wyglądała, i kiedy mniej więcej ją ścinać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 26 Lutego 2021 2 godziny temu, Duszek napisał: Ogółem ta pani przeżyla około miesiąc bez wody i jak na to co przeżyla to i tak dobrze wygląda moim zdaniem. Może wy coś poradzicie żeby lepiej wyglądała, i kiedy mniej więcej ją ścinać? wrzuć jakąś normalną dobrej jakości fotę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszek 14 Napisano 26 Lutego 2021 Nic lepszego poza tym chyba nie dam rady wstawić bo maksymalny rozmiar zdjecia jest dosyć mały @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 26 Lutego 2021 @Duszek nie lej jej nawozów bo je ma, ile kwitnie, trichomy sprawdzałeś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Lutego 2021 @Duszek musisz wstawić zdjęcia na których widać trichomy najlepiej z pod lupy lub mikroskopu, kolejna rzeczą jest to jakich efektów oczekujesz od swojego palenia tj. energetyczne palonko czy kanapiak czy pośrednio @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszek 14 Napisano 26 Lutego 2021 Nie wiem czy będzie tu widać. I jeszcze inna kwestia w jakiej wilgotnosci i temperaturze ja trzymać podczas kwitnienia? Ogółem ta uprawa to troche amatorka bo mnie nie bylo dlugo i tez nie poswiecilem im czasu ale na nastepnej na pewno bedzie lepiej, mysle tez o fotorelacji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 26 Lutego 2021 @Duszek temperatura to standard z 28 stopni wilgotność zejdź coś poniżej 50 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszek 14 Napisano 27 Lutego 2021 Macie jakieś pomysly jak zejsc z wilgotnością bo tak 50% to u mnie standard nawet jak otworze okno @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Lutego 2021 @Duszek osuszacz, ale 50 % to nie tragedia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach