Podróżnik 15 Napisano 27 Czerwca 2019 Witam, pytanie mam co zrobić aby ziółko lepiej kopało, ma ktoś na to jakiś sposób ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 27 Czerwca 2019 (edytowane) zrób curing zioła Edytowane 27 Czerwca 2019 przez Golota @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 27 Czerwca 2019 co to jest? jak to się robi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 27 Czerwca 2019 tutaj masz co i jak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 27 Czerwca 2019 (edytowane) właśnie o to chodzi zwiększysz moc dodatkowo smak polepszy się Edytowane 27 Czerwca 2019 przez Golota @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 21 Lipca 2019 ja zawsze robie curring jak mam możliwość, dobry smak po tym wychodzi i moc większa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrol 0 Napisano 24 Czerwca 2022 Siemanko potrzebuje pomocy.wyroslo mi drzewko z nasion które dostałem od znajomego ładnie pachnie ale nie kopie!!! Da się to uratować ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,400 Napisano 24 Czerwca 2022 @Patrol a masz tam kwiaty jakieś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 1 Lipca 2022 @Podróżnik Zrób curring im dłużej tym lepsze będzie i smaczniejsze ziółko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach