onyx 881 Napisano 23 Lutego 2021 Witam, szukałem szukałem ale nie znalazłem takiego tematu. Z tego co widzę większość z was chyba mieszka poza krajem ojczystym przez co nie musicie się chyba aż tak obawiać tego, że złapie was ktoś na gorącym uczynku, przynajmniej odniosłem takie wrażenie oglądając wasze pięknie poczynania. Ja stety niestety mieszkań nadal w Pl i marzy mi się krzak od jakiegoś czasu, nic innego nie robię tylko siedzę tu czytam czytam i jeszcze raz czytam, dawno już nie czerpałem takiej radości z przyswajania wiedzy na dany temat ale mam duże obawy że nawet jeśli podejmę próbę wychowania jednej roślinki to jakiś cudem niebiescy panowie wbiją mi na chatę. Dlatego piszę tego posta z pytaniem, jakie sa wasze sposoby by pozostać dyskretnym i nie mówię tu o takich podstawach jak filtr węglowy a to czy bezpiecznym jest zamawiać boxy i inne rzeczy pod swój adres gdzie wynajmuje mieszkanie czy pisząc tu powinienem korzystać z przeglądarki która ukrywa moją osobę w sieci i ogólnie czy jeden mały box z jedną roślinką jest bez przypałowy jeśli zachowam szczególną ostrożność. Za wszelką pomoc bardzo dziękuję i pozdrawiam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 23 Lutego 2021 Jak nie dealujesz i sie nie chwalisz to jakby mieli zczaić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 23 Lutego 2021 @fxxx1337 nie wiem dlatego pytam tych którzy już mają doświadczenie w tego typu rzeczach, kto pyta nie błądzi nawet jeżeli faktycznie wiem że będę zadawał dosyć głupie pytania wolę się upewnić 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Lutego 2021 @Krapa Nie chwal się nikomu, a będzie dobrze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach