Szybki 11 Napisano 27 Czerwca 2019 Miałem odmiankę White Widow AF tylko nie niem jaki producent bo dostałem ją od ziomka, cała była oblana w żywicy dosłownie biała, moc nieziemska wbijała w fotel, mi smakowała jak by jakimś cynamonem mogłem ją wąchać cały czas 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 28 Czerwca 2019 White Widow to klasyk wiele razy ją miałem i nigdy nie narzekałem na moc mocna indyjka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 16 Lipca 2019 o tak White Widow mocna indyjka nie jednego zaskoczyła palacza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 26 Lipca 2019 moja white widow miała bardzo dużo żywicy nawet na dużych liściach klepała nieziemsko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 19 Sierpnia 2019 chyba trzeba będzie spróbować tej odmiany @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 19 Sierpnia 2019 geny dominują indyjki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 19 Sierpnia 2019 tak indyjke było czuć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 19 Sierpnia 2019 paliłem white widow ale w normalnej wersji nie automatycznej i była bardzo smaczna i mocna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony 2 Napisano 19 Sierpnia 2019 ja mam zamiar ją wziąć lecz nie wiem jaką czy automata czy zwykłą, co radzicie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szybki 11 Napisano 19 Sierpnia 2019 @zielony na indoor chcesz wziąć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony 2 Napisano 19 Sierpnia 2019 tak indoor @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szybki 11 Napisano 19 Sierpnia 2019 to bierz zwykłą bo jak coś skopiesz na starcie to zawsze będziesz mógł ją przetrzymać na wegu a automata już nie bo on zakwita bez względu na ilość naświetlania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony 2 Napisano 19 Sierpnia 2019 masz rację, bo w sumie jestem początkujący @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach