Qwenix 8 Napisano 22 Lutego 2021 cześć chciałbym się zapytać czy roślinki są gotowe pod światło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 22 Lutego 2021 A jak myślisz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qwenix 8 Napisano 22 Lutego 2021 9 minutes ago, IntoSpace said: A jak myślisz? nie wiem dlatego pytam ? 9 minutes ago, IntoSpace said: A jak myślisz? powiec szybko jestem poczatkujacy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 22 Lutego 2021 @Qwenix tak już naświetlaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skurrson 28 Napisano 22 Lutego 2021 Moja jak taka była miała już nad sobą lampy 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MGR Anubis 15 Napisano 22 Lutego 2021 trzeba im dluzej poza dobrym swiatlem np parapet od polnocy wyciagnie sie bedzie wielki cienki kikut . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qwenix 8 Napisano 22 Lutego 2021 1 minute ago, MGR Anubis said: trzeba im dluzej poza dobrym swiatlem np parapet od polnocy wyciagnie sie bedzie wielki cienki kikut . a co ile podlewać takie mały 4 łyżeczki wystarczy Just now, Qwenix said: a co ile podlewać takie mały 4 łyżeczki wystarczy jak narazie 2 minutes ago, MGR Anubis said: trzeba im dluzej poza dobrym swiatlem np parapet od polnocy wyciagnie sie bedzie wielki cienki kikut . trzymam teraz na parapecie i daje póżnej do groweboxa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 22 Lutego 2021 @Qwenix podlewaj tak aby gleba była wilgotna a nie jakieś łyżeczki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach