Nowy84 4 Napisano 26 Czerwca 2019 Żeby śmiesznie było, wrzucam zdjęcia moich balkonowych pociech. Z hydro uprawy. (◔‿◔) Ogórek Pomidor 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 26 Czerwca 2019 @Nowy84 pierwszy raz widzę w hydro ogórki i pomidory hehe, ja dodam tylko że trzeba jeść warzywa i pić soki z kiszonek, obecnie kisze buraki na sok jak będzie dostępna kapusta to zaczynam też kapuste, zawierają tysiące bakterii probiotycznych, ogórki też oczywiście można kisić i pić z nich sok 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 26 Czerwca 2019 ale schiz też takiej uprawy nie widziałem w hydro, marze o tym aby móc swoje warzywka uprawiać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan BMW 11 Napisano 26 Czerwca 2019 ja uprawiam przy ogródku swoje ogórki i robię małosolne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 28 Czerwca 2019 korzenie wyglądają kozacko 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 22 Lipca 2019 ja wszystko co się da to kisze i pije sok z tego np kapusta, ogórki, buraki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 22 Lipca 2019 @Golden Boy kiszonki są dobre też je polecam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 22 Lipca 2019 dużo bym dał za takie miejsce żeby móc uprawiać swoje warzywa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 22 Lipca 2019 smaczne i zdrowe ogóry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 15 Czerwca 2020 Jakich nawozów używasz do swoich pomidorów?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach