Borówa 15 Napisano 26 Czerwca 2019 Pytanie lajka, co się pali same kwiatostany ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 26 Czerwca 2019 @Borówa możesz i łodygi haha, a tak poważnie to tak pali się kwiaty marihuany @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 26 Czerwca 2019 (edytowane) tylko nie pal męskich kwiatów ? listki te małe przytopowe jeśli są na nich kryształki też można jarać, również one klepną może gorszy smak będzie jedynie Edytowane 26 Czerwca 2019 przez Cedzik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 29 Czerwca 2019 ha ha pali się kwiaty żeńskiej rośliny, pozdro mordo i wiedz to bo Cię wyśmieją @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 22 Lipca 2019 sam kiedyś nie wiedziałem, myślałem że liście się jara, a to tylko kwiaty, oczywiście liście też można jarać jeśli znajdują się na nich triochomy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 22 Lipca 2019 @Andi liście też potrafią dobrze porobić gdy będą oblepione żywicą, tylko smak nie za dobry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 22 Lipca 2019 @Golota ja liści nie usuwam przytopowych bo zawsze żywice na nich mam i je jaram razem z topami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 22 Lipca 2019 łodygi się pali... ha ha żartowałem ziomuś, kwiaty się jara @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach