Wilu 6 Napisano 17 Lutego 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Lutego 2021 @Wilu Herma ma jaja, spróbuj pousuwać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wilu 6 Napisano 17 Lutego 2021 Dziękuję za odpowiedź, czy usunięcie coś zmieni czy lepiej wrzucić cała roślinę bo mam jeszcze kilka i boję się żeby się nie zapyliły @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 17 Lutego 2021 @Wilu może coś zmienić, ale zawsze może się pojawić jakieś jajco, usuń i obserwuj krzaka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wilu 6 Napisano 17 Lutego 2021 Ok dzięki za info tak zrobię @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Lutego 2021 @Wilu Jak ją oczyścisz to powinno być dobrze, ale wiadomo, że jakieś ryzyko istnieje. Ja miałem herme w obecnie zakończonej uprawie i na ten moment bym ją wyrzucił, ale nie wyrzuciłem. Mało co z niej jest, klepać w miarę klepię, ale w smaku straszny syf. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach