sariusz 0 Napisano 13 Lutego 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 13 Lutego 2021 nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 13 Lutego 2021 @sariusz mało widać, ale jak to las to trochę lipa, tereny łąkowe szukaj, zarośla, chaszcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sariusz 0 Napisano 13 Lutego 2021 @Tester aha szukam lasu 2km od mojej chaty a mógłbym na ląkach których mam pełno w okolicy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 13 Lutego 2021 @sariusz to raczej logiczne ;D jakbyś tam zasadził to by ci nawet słońce nie dochodziło, a musisz mieć słońce, to najlepiej się łąki nadają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 13 Lutego 2021 słońce to raz a druga sprawa ludzie po lasach łażą częściej niż po jakichś łąkach z chaszczami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 13 Lutego 2021 prawda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 13 Lutego 2021 kiedy można zaczynać sadzić outdoor najwcześciej? czerwiec? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 13 Lutego 2021 @konopny_janusz połowa maja najlepiej sezonówki a automaty czerwiec @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 13 Lutego 2021 @Tester mam 5 sezonowek wolnych, fajną miejscówkę obczajoną ale obawiam się że zwierzęta jakieś mi to zeżreją. Może spróbuje bo w boxie mało miejsca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach