Kiwiasek 1 Napisano 10 Lutego 2021 Hejka, w PC Boxie hoduje sobie automat ak-47 (od września XDDD) pod 3 świelówkami po 1200 lumenów każda bodajże (mogę się mylić). Popełniłam już wszystkie możliwe błędy, a teraz szukam nowych, a tak całkiem serio to chciałam was spytać czy mogę już ścinać, bo już całkiem ładnie wygląda (oprócz tego, że przez pare dni nie miałam do niej dostępu więc "trochę" obeschła - nie bijcie, ja wiem, że gdyby była zwierzęciem to TOZ by mi ją dawno odebrał XDD) Także przepraszam wszystkich wrażliwych na stan roślinki i prosze o radę czy mogę już ścinać? Sorrki za jakość i z góry dzięki za odpowiedź @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony Uczeń 14 Napisano 10 Lutego 2021 Nie widać trichomow, jak zależy ci na kopie to Mleczno białe a na wpierdalaniu w kanapę trzeba czekać na bursztynowy kolor, gdy trichomy są przezroczyste wtedy jest najmniej thc 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 19 Lutego 2021 Liście podobne do moich, ja upierdalałem te żółte regularnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 19 Lutego 2021 ta możesz ścinać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach