fxxx1337 880 Napisano 10 Lutego 2021 Jedna z najlepszych odmian jakie paliłem, na początku daje high taki bardzo rozluzniający, po czasie wchodzi mocno na głowę, później wbija cię w fotel, masz problemy z koordynacją ruchową, trudno ci się rusza, a później odplywasz A to wszystko po 0.2 spalonym. 24% THC robi swoje. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 10 Lutego 2021 @fxxx1337 od dila? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 10 Lutego 2021 @Szym swojak od ziomka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 3 Marca 2021 (edytowane) kuuurde, też bym chciał takiego spróbować, moje tak nie kopie żebym miał poważne problemy z poruszaniem się 😄 Jest tylko zwiecha umysłowa typu gapie się w jeden punkt przez 20 minut i myślę o lodówce która spierdala, no i oczy, ciężko utrzymać powieki, same się zamykają Edytowane 3 Marca 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 5 Marca 2021 @konopny_janusz a ja akurat lubię skupienie XD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 5 Marca 2021 (edytowane) @fxxx1337 teraz w tej uprawie muszę mieć bursztyny, i muszę się opanować przed goleniem rośliny z liści bo w ostatnich dniach robi się później wysuszona Edytowane 5 Marca 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach