Soniq21 194 Napisano 6 Lutego 2021 Na dwoch roślinach kwiaty zaczęły przybierać dziwną postać. Nie są zwarte, za to jakby "rozproszone". Znalazłem informacje, że dzieje się tak kiedy światła jest za dużo. Hps mam jakieś 30cm nad szczytami, led 20cm. Wiecie o co może chodzić? Odmiany pod led to Big Buds a hps Critical. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 6 Lutego 2021 @Soniq21 pisz po polsku przeczytaj sam te bazgroły co napisałeś, i podnieś oświetlenie bo może za mocne być był tu podobny problem Tu masz podobny problem , komentarz poczytaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 6 Lutego 2021 Foxtail, geny sati, albo za gorąco. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 6 Lutego 2021 Poprawiłem @Szym bo ciężko to czytać było @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach