hitopoktam 43 Napisano 3 Lutego 2021 Cześć wszystkim. Przeglądałem już forum od dłuższego czasu i celu zdobywani wiedzy i postanowiłem założyć konto. Niebawem tez wleci temat z moimi początkami w uprawie, mam nadzieję, że nie popełnię za dużo błędów, ale w tym pewnie mi pomożecie. 😀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 3 Lutego 2021 @hitopoktam witaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 4 Lutego 2021 Siema @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadziqq 9 Napisano 4 Lutego 2021 Siemmma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 5 Lutego 2021 konichi wa pomidorki koktajlowe najlepsze na 1szy raz 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MGR Anubis 15 Napisano 6 Lutego 2021 @hitopoktam witaj zawsze opinię radę możesz dostać 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach