Tadziqq 9 Napisano 3 Lutego 2021 Siemanko mam pytanie czy jest możliwe wychowanie tych roślin w Polsce na out, z góry mówię że to mój pierwszy plant @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 3 Lutego 2021 @Tadziqq jak trafisz dobre geny to wyrośnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 3 Lutego 2021 jakich roślin? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 3 Lutego 2021 @fxxx1337 wkleił wcześniej screeny ale usunąłem, jak chce to niech poda nazwy, były to odmiany wersji fast więc powinny dojść 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadziqq 9 Napisano 4 Lutego 2021 @fxxx1337 Gorilla Girl F1 Jack 47 F1 Candy Kush Express F1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 4 Lutego 2021 raczej łatwo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 9 Lutego 2021 (edytowane) @fxxx1337 a jak myślisz, Future #1 sezonówka wyjdzie na outdoorze? Na stronce niby początek października początek zbiorów outdoor czyli zasadzić początkiem lipca? mam małą chatkę w przejebanie odludnym miejscu w okolicach gór i myślę o takiej opcji 😄 boję się na pierwszym miejscu: zwierząt co by mi ojebały roślinkę, na drugim: leśniczych i chyba tyle, może grzybiarzy jeszcze, poza tym nikt tam nie chodzi Edytowane 9 Lutego 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadziqq 9 Napisano 15 Lutego 2021 Tropicanna Poison F1 Fast Version - SWEET SEEDS Sadził ktoś orientuje się czy warto i czy w ogóle jest sens w pl to sadzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 16 Lutego 2021 W dniu 09/02/2021 o 22:32, konopny_janusz napisał: a jak myślisz, Future #1 sezonówka wyjdzie na outdoorze? Na stronce niby początek października początek zbiorów outdoor czyli zasadzić początkiem lipca? może nie dojść zależy na jakie geny trafisz, w połowie maja się sadzi pełnosezonówki 7 godzin temu, Tadziqq napisał: Tropicanna Poison F1 Fast Version - SWEET SEEDS Sadził ktoś orientuje się czy warto i czy w ogóle jest sens w pl to sadzić nie sadziłem ale skoro to fast version to powinna dojść bez problemu jeśli gen będzie taki jaki ma być @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach