Patrick 22 Napisano 15 Czerwca 2019 Pytanie mam do was czy macie stracha będąc na spocie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 15 Czerwca 2019 ja nie mam, może dla tego że mam tylko 2 krzaki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 15 Czerwca 2019 większość chyba jednak lekko ma , ja mam lekką adrenalinkę, szczególnie jak się pojawi jakaś sarna nagle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szybki 11 Napisano 15 Czerwca 2019 Najważniejsza jest własna psychika, większość osób nie potrzebnie sobie wkręca różne jazdy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 15 Czerwca 2019 Zgadza się wiele tutaj rozgrywa psychika człowiek sam sobie wkręca różne scenariusze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 17 Czerwca 2019 ja miałem kilka razy jak mi bażant, czy sarna wyskoczyła z trawy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach