Kielnia 13 Napisano 15 Czerwca 2019 Polecam schabowego w mące zamiast w bułce tartej, bardzo dobry kotlet, jak zrobić? bardzo prosto, każdy to wykona Schabowego maczamy w jajku następnie w mące i to wszystko Do schabowego ziemniaki i jakieś ogórki, czy surówka Smacznego! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 15 Czerwca 2019 też tak robie bardzo dobry kotlet inaczej trochę smakuje niż w bułce tartej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muraszcz 12 Napisano 15 Czerwca 2019 Muszę tak spróbować, jeszcze nie robiłem w mące schabowego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 15 Czerwca 2019 To spróbuj kozacki jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan BMW 11 Napisano 19 Lipca 2019 o w mące nie żarłem jeszcze pora spróbować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 19 Lipca 2019 ja lubię w mące schabowego raz robie w bułce raz w mące i jest git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 19 Sierpnia 2019 dobry jest schab w mące wczoraj go robiłem i smakował mi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wielkitopek 55 Napisano 14 Września 2019 (edytowane) Ogólnie smakuje inaczej ,ja robie 1 warstwe w mące a 2 w bułce tartej czesto też robie w pokruszonych płatkach kukurydzianych też jest mega dobry można dać na 1 warstwę mąke lekko a na drugą płatki mega polecam ? Edytowane 14 Września 2019 przez wielkitopek 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach