Cedzik 23 Napisano 10 Czerwca 2019 Czy biohumus nadał by się do konopi ? na wzrost @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 10 Czerwca 2019 @Cedzik spokojnie możesz go dawać tylko taki z dużą zawartością azotu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 10 Czerwca 2019 @Cedzik tego typu nawóz ma to do siebie że jest trochę słaby, musisz mu duże dawki dawać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szybki 11 Napisano 10 Czerwca 2019 zgadza się ja raz podlałem polowe butelki pod krzaka, krzak nie był duży i nic się nie stało, jak bym podlał jakimś nawozem Canną to by pewnie roślinkę spaliło, dla tego biohumusa nie trzeba żałować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 17 Lipca 2019 Ja biohumusa używałem i podobne odczucia jest dobrym nawozem tylko mało wydajnym szybko go ubywa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 17 Lipca 2019 ja stosowałem na początku upraw biohumus teraz azofoske lub coś od Canny albo plargonu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 18 Lipca 2019 biohumus dobry nawóz polecam tylko mało wydajny trzeba go trochę lać jak wspomnieli ziomki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach