TojaMelek 0 Napisano 16 Stycznia 2021 Witam, Szukam jakiegoś gotowego zestawu lub zlepek "zestawu" z różnych stron 😉 Będzie to mój 1 zestaw ^^ Budżet - 1500 Niestety nie mam możliwości zrobienia samemu boxa, ponieważ nie mam czasu Przede wszystkim zależy mi na dobrym filtrze. W growboxie chciałbym mieć 2-3 roślinki. Z góry dziękuję Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 16 Stycznia 2021 @TojaMelek 2-3 roślinki to szukał bym coś o wymiarach growboxa 60x60 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TojaMelek 0 Napisano 16 Stycznia 2021 @Szym jakiego boxa możesz polecić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 16 Stycznia 2021 @TojaMelek np. https://www.growweed.pl/pl/p/Growbox-Hydro-Shoot-60-60x60x160cm/774?gclid=EAIaIQobChMI6aGmua-g7gIVEQDmCh3VEghyEAQYASABEgKNffD_BwE @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach