420Dominik420 297 Napisano 14 Stycznia 2021 (edytowane) siema orientuję się ktoś czy dobrze to zrobiłem? Edytowane 14 Stycznia 2021 przez 420Dominik420 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 14 Stycznia 2021 nie ma być czasem tak, że 2 wiatraki jeden wciąga a drugi wydmuchuje i są po przeciwnych stronach? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 14 Stycznia 2021 @konopny_janusz ok coś ogarnę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 14 Stycznia 2021 @420Dominik420 co ty zrobiłeś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Stycznia 2021 Jeden wiatrak ci starczy ale po przeciwnej stronie zrób dziurę i czymś ja przysłon co przepuszcza powietrze ewentualnie kilka małych dziur @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 14 Stycznia 2021 @Szym suszarke haha @Seba ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 14 Stycznia 2021 @konopny_janusz ja miałem jeden i wszystko się wysuszyło porządnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 14 Stycznia 2021 @fxxx1337 wysuszyć się wysuszy z dwoma szybciej raczej, ale zależy jaki wiatrak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Stycznia 2021 @konopny_janusz W suszeniu przecież nie chodzi o to, by poszło to szybko, ale o to, aby plon wyszedł dobrej jakości , a w tym wypadku szybkie tempo suszenia działa na niekorzyść końcowego wyniku. Dwa wiatraki ( wprowadzający i wyprowadzający ) nie mają za zadanie przyśpieszyć suszenia zioła, ale zapewnić dobry przepływ powietrza w "boxie/suszarce", aby zminimalizować ryzyko utworzenia się na topach pleśni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach