Cedzik 23 Napisano 7 Czerwca 2019 Ktoś się spotkał z leczeniem od uzależnienia marihuany ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 7 Czerwca 2019 @Cedzik Ja nie ale słyszałem że w różnych ośrodkach odwykowych szprycują jakimiś psychotropami które mogą ci zlasować beret, najlepszym sposobem na to aby mniej lub wcale palić jest silna wola, silną wolą możesz uzależnienie od marihuany spokojnie pokonać, to nie jest jakaś heroina że trzeba przechodzić dodatkowo jakieś detoksy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 7 Czerwca 2019 (edytowane) @Kielnia Zgadza się, dodatkowo czymś się zająć i łatwo pokonać ciąg do zioła Edytowane 7 Czerwca 2019 przez Gumiś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 15 Czerwca 2019 ja tam nie nie znam nikogo kto by potrzebował detoksu od zioła, konopie to nie feta czy inne ścierwo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach