Szym 866 Napisano 7 Czerwca 2019 Siemka mam pytanie czy są jakieś leki na uzależnienie od marihuany ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 7 Czerwca 2019 @Szym chyba najlepszym lekiem od uzależnienia jest silna wola i jakieś hobby zajmujesz się czymś i zbytnio nie myślisz o tym, to jest łatwe do osiągnięcia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 7 Czerwca 2019 @Gumiś zgadza się ja kiedyś jarałem czasem i 5g dziennie, olewałem prace i obowiązki, lecz potem przemyślałem wszystko i nie wiem jakoś stopniowo mniej zaczynałem jarać, piłem sok z kiszonej kapusty bardzo zdrowy i jak by po tym mniej mi się chciało jarać dzisiaj pale rzadko 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 7 Czerwca 2019 ja pierwszy raz słysze żeby ktoś szukał leku na marihuane, nie spotkałem się jeszcze z czymś taki po prostu trzeba silnej woli i tyle to jest najlepsze lekarstwo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach