Gumiś 15 Napisano 7 Czerwca 2019 Witam jakie są objawy uzależnienia od marihuany? bo mój kumpel chyba jest uzależniony, chciałem się zapytać kogoś w temacie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 7 Czerwca 2019 @Gumiś Jakie objawy uzależnienia od marihuany powiadasz, cóż z wyglądu człowieka cieżko stwierdzić czy jest uzależniony od marihuany, jedynie po oczach i ogólnym otępieniu można poznać, gdy ktoś w danej chwili sobie przypalił, marihuana nie jest destrukcyjna jak w przypadku brania chemicznych narkotyków typu feta itp, uzależniony od zioła po prostu musi sobie zapalić chociaż raz dziennie a przeważnie po kilka razy dziennie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 7 Czerwca 2019 zgodził bym się z Podróżnikiem, zioło nie niszczy tak jak np chemiczne narkotyki, a palone raz dziennie czy raz na kilka dni może być bardzo zdrowe, pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 21 Lipca 2019 zobaczcie sobie ci co dużo jarają a ci co dużo piją i porównajcie alkohol mega niszczy organizm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muraszcz 12 Napisano 21 Lipca 2019 zgadza się lepiej się zjarać niż chlać wóde 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 21 Lipca 2019 ja wolę zdecydowanie jarać niż pić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach