Gumiś 15 Napisano 7 Czerwca 2019 Witam mam pytanie jak kiełkować nasiona automaty? czy różni się to jakoś od normalnych nasion outdoor lub indoor? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 7 Czerwca 2019 @Gumiś Coś ty normalnie kiełkujesz automaty jak każde inne nasiona @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 7 Czerwca 2019 ok dzięki za info @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 7 Czerwca 2019 tu masz link dotyczący kiełkowania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pro xd 17 Napisano 5 Listopada 2020 Ja słyszałem że w automatch powinno stosować się precrushing, bo są twardsze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Listopada 2020 @pro xd to ostateczność, jak normalnie nie wyjdą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 6 Listopada 2020 @pro xd bzdury Ja słyszałem, że ilekroć powie się iż nie wierzy się we wróżki, umiera jedna z nich Ups... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SamOn 2 Napisano 12 Lipca 2022 Ja wrzucam na 1/2h do mleka a później na wacik i do ciemnego miejsca. 24h i juź kiełkuje 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach