Matias.836 2 Napisano 3 Stycznia 2021 Czesc, postanowiłem obciąć mojej małej liscie ponieważ mocno zasłaniały przyszłe szczyty, i wygląda troche jak taki patyk, czy dobrze zrobiłem, nic sie nie stanie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 3 Stycznia 2021 @Matias.836 nie było potrzeby, krzak nie ma ich tyle żeby je trzeba było obcinać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matias.836 2 Napisano 3 Stycznia 2021 @Szym a nic mu sie nie stanie? Wyrosnie normalnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seb88 13 Napisano 3 Stycznia 2021 @Matias.836 Przeżyje. To masz mlodą roślinke, na tym etapie im ma wiecej liści tym lepiej. Nic nie zrywaj, rob lst i cierpliwości. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matias.836 2 Napisano 3 Stycznia 2021 @Seb88 ale juz obciąłem i zastanawia mnie czy nic sie nie stanie, podeslalem zdjęcie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seb88 13 Napisano 3 Stycznia 2021 @Matias.836 troche ją zwolni i tyle. Na tym etapie im wiecej lisci tym roslina szybciej rosnie. Jak juz bedzie duza to mozesz odslaniac topy zeby mialy swiatlo. Teraz wyginaj i podlewaj jak trzeba. Tyle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matias.836 2 Napisano 3 Stycznia 2021 @Seb88 okej, dzieki wielkie 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach