Szym 866 Napisano 6 Czerwca 2019 Czy w obecnych czasach odmiana Durban Poison od Dutch Passion dochodzi w Polskich warunkach ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 6 Czerwca 2019 @Szym kiedyś jak miałem to dochodziła teraz nie wiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 6 Czerwca 2019 @Szym też miałem kiedyś tą odmiane i dochodziła więc jest chyba ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 6 Czerwca 2019 @Szym Powiem tak kiedyś może dochodziła a teraz to jest loteria, ja miałem i mi nie doszła dopiero zaczynała kwitnąć jak sezon się kończył @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 6 Czerwca 2019 @Andi Producenci teraz robią na odpi... dol nasiona i często to co kiedyś dochodziło w dzisiejszych czasach to jużtak jak mówisz loteria, pozdro wariaty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szybki 11 Napisano 27 Czerwca 2019 Durbana miałem nie raz, na początku dochodził potem to była już loteria robili na odpierdziel te nasiona, nie wiem jak jest teraz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 30 Czerwca 2019 (edytowane) Przypomniałem sobie że mam durbana ale krzyżówkę w tym roku, i już mi zaczął kwitnąć coś szybko to dobrze Edytowane 30 Czerwca 2019 przez Gumiś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 14 Lipca 2019 @Gumiś Czasem takie geny mogą się trafić wcześniejsze, nic tylko się cieszyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 22 Lipca 2019 mi raz doszedł a raz nie doszedł, tak robią producenci nasion obecnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 23 Lipca 2019 miałem Durbana polecam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach