Golden Boy 14 Napisano 6 Czerwca 2019 Ktoś wie jak radzić sobie z kretami? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 6 Czerwca 2019 @Golden Boy z kretami ciężka sprawa tak mi się wydaje, lepiej poszukać lepszego spota @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 6 Czerwca 2019 @Golden Boy Są środki jakieś chemiczne w sklepach ale one słabo działają, krety często w piaszczystych podłożach występują, najlepiej szukać spotów z czarną ziemią chociaż tam też krety mogą grasować to jest loteria, albo posadzić w donicy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 10 Lipca 2019 ja w dołek daje siatkę metalową z małymi oczkami i nornice czy krety bryły korzeniowej nie ruszają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 17 Lipca 2019 @Golden Boy i to jest dobry pomysł ja też to robię i mam spokój ze szkodnikami naprawdę super rozwiązanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 17 Lipca 2019 a patent taki że wbijam patyka i nakładam puszkę po piwie zdał by egzamin ? krety by chyba odstraszał dźwięk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 17 Lipca 2019 @Szym nie ma szans na to przecież musiało by cały czas wiać a nie zawsze ci zawieje, zresztą były takie sposoby robione i nic one nie dawały @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach