Dgl 0 Napisano 25 Grudnia 2020 Witam i od razu na przywitanie Zdrowych wesolych swiat wzystkim tutaj zebranych 🙂 Pytanie czy sie to zgadza ze przy ziemi Plagron Mix trzeba ja po wlozoenu do donic przepłukać jest to prawidlowa informacja czy nie . dziekuje za pomoc pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 25 Grudnia 2020 @Dgl jaki Plagron MIX bo są różne rodzaje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Grudnia 2020 @Dgl Jak masz na myśli Plagron Growmix, to niektórzy twierdzą , że może popalić młode rośliny, bo ma dużą dawkę nawozów na start, ale ja nie przepłukiwałem tej ziemi i nic złego z roślinami się nie stało, więc nie polecałbym ci płukania. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dgl 0 Napisano 26 Grudnia 2020 Przepraszam mialem dokladnie Plagron Growmix na mysli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Grudnia 2020 @Dgl Zrobisz, jak chcesz, bo to w końcu twoja uprawa, ale ja bym nie płukał ziemi. Nie będziesz musiał nawozić roślin przez pierwsze 3 tygodnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach