Tadziqq 9 Napisano 20 Grudnia 2020 Czy odmiana marihuany ma wpływ na wagę bo od jakiegoś czasu kupuje od swojego dobrego znajomego, waga wszystko się zgadza, młynek wszystko przyjmuje bez problemu topy są pozbijane tak że trochę trudności sprawia rozrywanie ich w rękach, mam wrażenie że ta 5 która zawsze biorę to mniej niż 5 ale waga się zgadza, wychodzi na to że buch jest mokry(nie wydaje mi się) czy jest inny powód tego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 20 Grudnia 2020 @Tadziqq no zależy od topów są zbite niektóre niektóre mniej i może być takie wrażenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadziqq 9 Napisano 20 Grudnia 2020 @Tester po pomieleniu materiału wychodzi naprawdę sporo, jest to też kwestia dobrego młynka ale z topka który wyglądał mi na 0.8 wyszło mi materiału na 2 splify 50/50 i jeszcze zostało @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach