SzymonSz 20 Napisano 18 Grudnia 2020 (edytowane) Witam sprawą tego typu że mam nasienie z palenia i nie wiem czy to był automat czy nie rośnie i ma już 25 dni nie pokazała nic czy jest kobitką czy faciem a po takim czasie automat już by się ujawnił jak myślicie? Pozdro Edytowane 18 Grudnia 2020 przez SzymonSz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 18 Grudnia 2020 @SzymonSz przeważnie tak, to daj 12/12 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonSz 20 Napisano 18 Grudnia 2020 Dziś przełączę i zobaczymy 😉 mam nadzieję że będzie panienka bo ładnie rośnie ładnie pachnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edi800 29 Napisano 19 Grudnia 2020 @SzymonSz Zobacz sobie na moją relke, też hoduje pestkę z topa 🙂 tak jak Ty się zastanawiałem czy to automat czy fotop. W końcu przełączyłem na flo i po kilku dniach zaczęła kwitnąć. Tylko że ja przełączyłem w dużo bardziej zaawansowanym stadium niż masz Ty. Chyba 55 dzień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonSz 20 Napisano 19 Grudnia 2020 @Edi800 @Edi800 ja dziś dałem 12/12 jeszcze trochę podrośnie pewnie😁 ważne aby się okazała tym czego tak wszyscy pragniemy i będzie jak to się mówi "legancko tego" @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edi800 29 Napisano 19 Grudnia 2020 @SzymonSz chodzi o to że jeśli to fp to możesz spokojnie jeszcze potrzymać na 18/6 i cisnąć dalej lst bo za wiele szczytów nie masz póki co. Jeśli to automat to sam zakwitnie więc ja bym zostawił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonSz 20 Napisano 19 Grudnia 2020 @Edi800 jeszcze spokojnie można robić lst przełączone to już niech tak zostanie zobaczymy pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach