Gość Zielone krainy Napisano 25 Lipca 2022 Nie ogarniam, niektórych ludzi , na cholerę kasować konta ? :D Bo przez nie do was kiedyś dojdą ?:D Parodia myślenia abstrakcyjnego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Lutego 2023 @Tester ja poproszę o usunięcie konta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Kwietnia 2023 On 2/16/2023 at 8:20 PM, Guest said: @Tester ja poproszę o usunięcie konta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Kwietnia 2023 @Tester Proszę o usunięcie mojego konta, dziena @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Października 2023 @Tester Witam, proszę o usunięcie konta, kończę swoją zabawę z tym wszystkim i już go nie potrzebuje. Dzięki i pozdrawiam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Listopada 2023 Proszę o usunięcie mojego konta, pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Grudnia 2023 @Tester Prosze usunąć moje konto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 657 Napisano 27 Grudnia 2023 @KotBrytyjski A ty gdzie wariaciee się wybierasz 😐🧐 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Grudnia 2023 (edytowane) @Resio666 4 godziny temu, KotBrytyjski napisał: @Tester Prosze usunąć moje konto 3 godziny temu, Resio666 napisał: @KotBrytyjski A ty gdzie wariaciee się wybierasz 😐🧐 Sam nie wiem. Nie mogę się połączyć przez Tor z forum. Jak niemogę przez tor to może lepiej wcale Edytowane 27 Grudnia 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 657 Napisano 27 Grudnia 2023 @KotBrytyjski No z ciekawości sprawdziłem i lipa nie da się 😕 ( zapytam szeryfa może coś poradzi ) @Tester ?? A opcja szyfrowania np .. Cyber Ghost ? nie wchodzi w grę ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IridiumXan 81 Napisano 27 Grudnia 2023 (edytowane) @Resio666 VPN jest ogolem OK ale dostawca i tak widzi ze laczysz sie z VPNem. Prawda jest taka ze to chuja i tak dla nich znaczy chyba ze bys naprawde kryminal wielki robil i byl poszukiwany. Ale fakt - opcja tor upadla mocno. Mozna zawsze prosic @Tester o wyjebanie logów/IP chociaż serwer i tak za granicą stoi z tego co wiem... Druga sprawa że ludzie np. z Holandii mogą sobie legalnie wszystko tu wrzucać więc nie mają powodu czepiać się forum bez podstaw Edytowane 27 Grudnia 2023 przez IridiumXan 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 657 Napisano 27 Grudnia 2023 @IridiumXan Tak wiem że właśnie dostawca widzi wszystko co robisz w sieci 😕 Ale dokładnie jest tak jak piszesz ...... oni w chuju mają takich pionków jak my ( nie są w stanie sprawdzać kto co robi bo po co ? ) muszą mieć konkretne podstawy albo namiary na daną osobę wtedy mogą sie zainteresować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Grudnia 2023 @Tester proszę o usunięcie konta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Stycznia @Tester prośba o usuniecie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Stycznia (edytowane) @Tester prosze o usuniecie konta. Edytowane 15 Stycznia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Maja @Tester proszę o usunięcie konta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Maja @Tester Siema proszę o usunięcie konta. Dzięki za wszystko Pzdr Załoga 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Maja @Tester proszę o usunięcie konta dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Maja @Tester proszę o usunięcie konta z góry dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leniwiec 19 Napisano 1 Czerwca @Resio666 kot ma podobno 7 żyć. 😉 a to jego drugie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach